Wat zijn de voordelen van een instructieset?

05 mei 2022

Overweeg jij als trainer of ruiter een instructieset aan te kopen, maar twijfel je welk merk het beste bij je past?
Wij zetten de verschillen tussen de WHIS en CEECOACH instructiesets voor je op een rijtje.

WHIS

De Whis sets bestaan beide uit een bakje voor de instructeur en de ruiter. Bij de Original versie kan de ruiter niet terugspreken. De set wordt wel geleverd met 2 verschillende oortjes, zodat je kan kiezen welke het gemakkelijkste zit. De zendafstand gaat tot 280 meter, dus altijd meer dan voldoende in de piste of zelfs op wedstrijd.
De competition werkt via bluetooth, waardoor je steeds een privé verbinding hebt en niemand je kan afluisteren. Deze sets worden geleverd met de gewone oortjes en microfoon, maar ook met volledige headsets, zodat de ruiter ook kan antwoorden.
De Whis wireless werkt net als de competition via bluetooth en is zeer makkelijk te bedienen. De instructeur heeft het bakje met microfoon en de ruiter heeft enkel een draadloos oortje met luisterfunctie.
De wireless oortjes zijn ook apart verkrijgbaar en aan te sluiten op je bestaande competition-set.

Ontdek nu onze WHIS instructiesets.

CEECOACH

De Ceecoach apparaten werken beide via bluetooth, voor een storingsvrije verbinding tot wel 500 meter. Beide worden geleverd met een bekabelde headset en zijn stof- en spatwaterdicht. Ze kunnen ook heel gemakkelijk worden uitgebreid tot wel 6 bakjes, zodat elke instructeur 5 ruiters tegelijk kan lesgeven. Ruiters kunnen ook terugspreken naar de instructeur, zonder dat de andere ruiters dit horen. Zelfs instelbaar dat sommige ruiters niet kunnen terugspreken, of 1 op 1 gesprekken.
De Ceecoach 2 heeft ook de mogelijkheid om te werken met een draadloos oortje.

Ontdek nu onze CEECOACH instructiesets.

Webdesign & Copyright © Kerckhaert NV . All Rights Reserved. Algemene voorwaarden