Laatste nieuwe producten


Welkom bij Kerckhaert

Kerckhaert Ruitersport is al jarenlang een begrip in de paardenwereld. Wij staan altijd klaar om het meest uitgebreide assortiment aan te bieden voor jou en je paard. De nieuwste trends en tofste producten vind je bij ons!

Kies het mooiste zadeldekje met bijpassende beschermers voor jouw paard en shop de mooiste rijkleding voor dames, heren en kinderen. Bekijk de ruime keuze in hoofdstellen en halsters en ontdek de nieuwste verzorgingsproducten. Van winterdekens tot zomerdekens, voor alle seizoenen kan je bij ons terecht. Richt jouw stal volledig in met ons assortiment stalmateriaal en piste benodigdheden. Pony of paard, iedereen blij bij Kerckhaert!

Kerckhaert Ruitersport is onderdeel van De Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek. Dit is de grootste, onafhankelijke producent van hoefijzers, hoefnagels en gereedschap voor hoefsmeden. Vier generaties van de familie Kerckhaert hebben sinds 1906 praktische ervaring gecombineerd met geavanceerde technologie, om te kunnen voldoen aan de specifieke eisen van hoefsmeden over de hele wereld. Kerckhaert producten worden wereldwijd als toonaangevend in de paardenwereld beschouwd, vanwege het innovatieve, compromisloze ontwerp en de consistente, hoge kwaliteit. Dit maakt De Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek marktleider in hoefbeslag, over de hele wereld.

Direct naast onze winkel in Temse bevindt zich de Belgische vestiging van De Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek. Onze collega’s zijn specialisten op het gebied van hoefverzorging en adviseren dagelijks de Nederlandse en Belgische hoefsmeden. Als particulier ben je ook zeker welkom en staan zij je graag te woord.

Tijd om rond te neuzen in de webshop, of breng een bezoekje aan de ‘echte’ winkel!

Team Kerckhaert Ruitersport


Webdesign & Copyright © Kerckhaert NV . All Rights Reserved. Algemene voorwaarden